Globul: 0896 91 32 80
M-tel: 0889 82 03 63

SEO Оптимизация

сео оптимизация

SEO оптмизация на Онлайн Магазини и Уеб Сайтове

Услугата СЕО оптимизация включва в себе си използването на методи и техники, чрез които даден сайт се класира на по-предни позиции в търсищите машини. Ние, екипът на WEBSO, можем да се похвалим с много добри резултати и редица успешно оптимизирани проекти.

Защо услугата SEO оптмизацията е толкова важна?

SEO оптимизацията е от изключително значение, защото именно чрез нея Вашите сайтове се показват на топ позициите в търсачките. По този начин Вие генерирате повече посещения, а съответно и повече потенциални клиенти и продажби. Сайтът Ви може да е изключително полезен, добре структуриран и информативен, но това само по себе си не е достатъчно! Той трябва да бъде и откриваем, когато хората търсят за определените думи/фрази в Google.

Защо да изберете SEO оптмизация от УЕБСО ООД?

Ние използваме техники, които са актуални и съобразени с последните промени в алгоритмите и изисквания на Google. Оптимизацията ни не включва непозволени от Google практики, точно обратното – чрез ефективни и качествени решения, ние успяваме да задържим Вашият сайт на предни позиции!

  1. Правим подробно проучване (SEO анализ) на Вашата ниша и конкурентните сайтове, които вече се класират на предните позиции.
  2. Определяме до каква степем желаните от Вас ключови думи са лесни или трудни за класиране.
  3. Спрямо трудността на ключовите думите, ние ще Ви кажем дали реално бихме могли да се справим с конкуренцията на конкретната ниша и ако да, то за колко време и колко пари ще Ви струва това!

*Всеки един наш клиент, които си е поръчал уеб сайт от нас, получава и безплатна on-page SEO оптмизация, която е наложителна за всеки един съвременен сайт.

Цена от 320 лв. / мес. Изпратете запитване

SEO Оптимизация
4.1 (81.25%) 32 гласа

За нас

Webso ООД e фирма, която е създадена през 2014 година, а основната и дейност е насочена към създаването, развитието и поддръжката на фирмени сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация и менажиране на корпоративни социални профили.

Контакти

Адрес: улица "Даме Груев" №5
гр. Пловдив, п.к 4030

Телефони:
Mtel: 0889 820363
Globul: 0896 913280

Skype: webso.office

Email: [email protected]