Globul: 0896 91 32 80
M-tel: 0889 82 03 63

Услуги

На тази страница са всички услуги, които ние предлагаме. Ако желаната от Вас услуга не присъства в нашия лист, то може да се свържете с нас на посочените телефони или имейл. Ние предлагаме цялостни решения, които биха задоволили и най-капризните клиенти. От създаването на уеб сайт, до неговото оптимизиране и реклама.
Основната ни дейност е насочена към създаването на уеб сайтове, които са конкурентни на пазара и полезни за потребителите на интернет. Предлагаме услуги като „Интернет реклама“ и „Менажиране на социални профили“ и няколко нестандартни за пазара решения.
Ако имате вече действащ сайт и искате да подобрите нещо в него, то ние можем да направим корекции и редизайн. Често ни търсят клиенти, които вече имат съществуващи сайтове, но нямат добра SEO оптимизация, съответно не са откриваеми при търсене.

Можете да разгледате нашето портфолио, за да добиете представа върху какви проекти сме работили последно.

Услуги
3.3 (66.67%) 3 гласа

За нас

Webso ООД e фирма, която е създадена през 2014 година, а основната и дейност е насочена към създаването, развитието и поддръжката на фирмени сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация и менажиране на корпоративни социални профили.

Контакти

Адрес: улица "Даме Груев" №5
гр. Пловдив, п.к 4030

Телефони:
Mtel: 0889 820363
Globul: 0896 913280

Skype: webso.office

Email: [email protected]