Globul: 0896 91 32 80
M-tel: 0889 82 03 63

Реклама в Интернет

рекламиране онлайн

Ефективна реклама за Вашият бизнес.

Рекламната програма на Google – „Adwords“.

AdWords позволява на всички потребители в световната мрежа да рекламират бизнеса си или конкретен продукт/услуга. В Google Adwords, Вие можете да определяте по кои ключови думи да излизате в спонсорираните реклами (било то в патньорските сайтове или при търсене – на 1-ва страница), колко $ може да изразходвате на ден, а също така и да наддавате (bid-вате) за цена на клик/импресии.
Доброто управление на рекламни кампании в AdWords има за цел да оптимизира бюджета, които се изразходва спрямо таргетираните посещения към сайтовете Ви.

Какво включва управлението на реклама в AdWords:

    1. Проучваме конкретните ключови думи, по които искате Вашият сайт да излиза при търсене.
    2. Изготвяме стратегия по кои ключови думи ще пуснем Вашата реклама, за да постигнем оптимални резултати спрямо посещения, таргет и бюджет.
    3. Редовна комуникация с клиентите ни, която включва:

– Изпращаме Ви отчет, който включва: брой показвания на Вашата реклама, колко клика са генерирани и каква сума е изразходвана.

– Изпращате ни отзиви и мнения, относно генерирания трафик: брой посещения и колко от посетителите са се превърнали в реални клиенти.

– Спрямо нашата комуникация и постигнатите резултати, ние правим допълнителни настройки, които да постигнат оптимално съотношение между генериран трафик и разходи.

Реклама във Facebook

Подобно на Google Adwords, рекламата във Facebook включва създаване и менажиране на Вашите реклами. Facebook позволява да публикувате рекламите си по различни критерии: локация, пол, възрастова група, а също така и по интереси. Наша главна отговорност е да настроим така кампанията Ви, че да извлечете възможно най-добрите резултати, а именно повече продажби и добра възвращаемост на направената инвестиция.

Какво включва управлението на реклама в Facebook:

    1. Задаваме локация, възрастова група, пол и интереси, по които Вашата реклама ще бъде активна и видима.
    2. Редовна комуникация с клиентите ни, която включва:

– Изпращаме Ви отчет, който включва: брой показвания на Вашата реклама, колко клика са генерирани и каква сума е изразходвана.

– Изпращате ни информация, относно генерирания трафик: брой посещения и колко от посетителите са се превърнали в клиенти.

– Спрямо нашата комуникация и постигнатите резултати, ние правим допълнителни настройки, които да постигнат най-доброто съотношение между генериран трафик и изразходвани средства.

 

Цени по договаряне Изпратете запитване
Реклама в Интернет
4.3 (86.36%) 22 гласа

За нас

Webso ООД e фирма, която е създадена през 2014 година, а основната и дейност е насочена към създаването, развитието и поддръжката на фирмени сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация и менажиране на корпоративни социални профили.

Контакти

Адрес: улица "Даме Груев" №5
гр. Пловдив, п.к 4030

Телефони:
Mtel: 0889 820363
Globul: 0896 913280

Skype: webso.office

Email: [email protected]