Globul: 0896 91 32 80
M-tel: 0889 82 03 63

За нас

ЗА WEBSO Ltd

УЕБСО ООД e фирма, която е създадена през 2014 година. Oсновната и дейност е насочена към създаването, развитието и поддръжката на фирмени сайтове, онлайн магазини, SEO (оптимизация за търсачки), ръководене на онлайн реклами (Google AdWords, Facebook), а също така и межанирането на социални профили. Услугите ни са предпочитани от собствениците на дребен и среден бизнес, защото изработените от нас сайтове се отличават с индивидуален дизайн, добра функционалост и оптимизация.

ОСНОВНА МИСИЯ

Основната ни цел е да създаваме уебсайтове, които притежават строга индивидуалност, покриващи изискванията на Вашият бизнес. Наша мисия е не просто да развием Вашите идеи, но и да ги превърнем в печеливши проекти!

ЗАЩО ДА РАБОТИТЕ С НАС

Ние искаме да направим бизнеса Ви още по-успешен! Търсите ли фирма за уеб дизайн? Тогава е време да опитате нещо ново. Вие се нуждаете от уеб сайт, който ще ви донесе нови клиенти. Сайт, който постига реални резултати и помага на бизнеса Ви да расте. Един добър сайт трябва да бъде вашият най-ценен маркетингов инструмент, но повечето сайтове не успяват да достигнат пълния си потенциал. Причината е проста – повечето компании за уеб дизайн се ръководят от хора на изкуството или програмисти – не и търговци. Ние създаваме уеб сайтове и рекламни кампании, които са успешни! Ние предлагаме решения, които да задоволят нуждите Ви, а също така и тези на Вашите клиенти. Не случайно сме споменали, че работим главно със собственици на малък и среден бизнес. Всичките те ни предпочитат, защото нашите услуги се характеризират с професионализъм и индивидуален подход, съчетани с разумна цена!

Екип на WEBSO Ltd

 

Василен Колев

Василен Колев

Василен е разработчик на онлайн магазини (OpenCart, PrestaShop, Magento) CMS платформи, като има отлични познания в сферата на онлайн рекламата (AdWords, Facebook Ads) и маркетинга. Студент (2-ри курс) със специалност „Софтуерно Инженерство“ в БСУ, гр. Бургас. Въпреки, че е само на 22 г, Василен има значителен опит с програмирането и изработката на електронни магазини и интернет сигурността.

E-mail: [email protected]
Телефони: 0896 913280, 032 / 340000

Атанас Танев

Атанас Танев

Разработва проектите, които са свързани с платформите WordPress и Joomla (т.н CMS – Content Management System). Познанията му обхващат използването на HTML, CSS, PHP, jQuery и др. Атанас има опит и в сферата на SEO (Оптимизирането за търсещи машини) от около 4 години, като има основен принос за успешното оптимизирането на повече от 40 проекта. Завършил „Информатика и информационни технологи“ + Психология на маркетинга в ПУ „Паисий Хилендарски“.

E-mail: [email protected]
Телефони: 0889 820363, 032 / 340000

За нас
3.7 (73.33%) 3 гласа

За нас

Webso ООД e фирма, която е създадена през 2014 година, а основната и дейност е насочена към създаването, развитието и поддръжката на фирмени сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация и менажиране на корпоративни социални профили.

Контакти

Адрес: улица "Даме Груев" №5
гр. Пловдив, п.к 4030

Телефони:
Mtel: 0889 820363
Globul: 0896 913280

Skype: webso.office

Email: [email protected]